Onze garanties

Lees de zes garanties van Amstel Uitvaarten.

Waarom Amstel Uitvaarten?

 1. Snel geholpen
  Wij zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt. Kies je voor een uitvaart met persoonlijke begeleiding door een uitvaartleider? Dan zorgen wij ervoor dat er altijd binnen 24 uur een uitvaartleider bij je thuis langskomt.

 2. Persoonlijk contact
  Je hebt gedurende de hele uitvaart te maken met dezelfde uitvaartleider. Vanaf het eerste gesprek tot de nazit in de koffiekamer. Je hebt altijd met dezelfde persoon te maken.

 3. Snel inzicht in de uitvaartkosten
  Binnen 24 uur na het gesprek met onze uitvaartleider, ontvang je een heldere kostenbegroting zodat er achteraf geen vervelende financiƫle verrassingen achteraf zijn.

 4. Jouw wensen centraal
  Wij zijn een onafhankelijk, niet gebonden aan welke uitvaartverzekeraar dan ook. U hebt daarom altijd vrije keuze en bent niet verplicht te kiezen voor een crematorium of begraafplaats die de verzekeraar dicteert. Onze uitvaartleider informeert en adviseert, zonder druk of commerciƫle sturing.

 5. Scherpe tarieven
  Onze jarenlange ervaring maakt dat we altijd weten waar voor je de gunstigste tarieven gelden. Zelfs binnen een bepaalde regio kunnen er grote prijsverschillen zijn. Wij weten precies waar je moet zijn voor de gunstigste tarieven.

 6. Welkom met iedere verzekering
  Ongeacht of en waar je verzekerd bent, wij kunnen de uitvaart voor je verzorgen. Heb je een zogenaamde naturapolis van DELA, dan kunnen er consequenties zijn voor de hoogte van de uitkering. Uiteraard nemen we dit vooraf met je door.


Een Amsterdammer blijft een Amsterdammer